Powered by Blogger.

Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman

Salam, ni pertama kali sp join giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger bagi memeriahkan dunia blogger-blogger di Malaysia ni. Chewaahh.. Oklah, giveaway ni dianjurkan oleh blogger Syira Lokman. Jom semua sama-sama memeriahkan giveaway saudari Syira ni. Luaskan perkenalan dan luaskan dunia blogger anda. Oh ya, jangan lupa follow semua syarat-syarat dibawah ye. Hanya syarat 2, 3 sahaja sp tak dapat nak follow sebab tiada akaun instagram dan twitter. Actually tak reti nak guna, so delete both akaun tu. Hehe..


Syarat :

1. Follow blog atau google +


2. Follow instagram


3. Follow twitter
[Syira] [yana]*jika ada

4. Like sahaja fanpage 

5. Follow facebook *jika ada

6. Komen mana2 entry di blog


Special untuk anda?

Wang tunai RM30 [Gnor.gnur]
Wang tunai RM20 [yanayani]
Wang tunai RM20 [yana]
Wang tunai RM10 x3 [Zaidatulazney]
Wang tunai RM10 [Khaty]
Wang tunai RM10 [sitiliza.aufa]
Wang tunai RM10 [ikazulaikha]
2 dress and 1 bawal ruffle x1 [nurul]
Tudung x1 [embun]
Rempah ayam tandoori x1 [embun]
Tudung bawal sequin x5 [mrspuex]
Tapak Iklan free selama sebulan [Syira]


Dah join giveaway ni ofcoz la bercita-cita tinggi nak jadi insan bertuah kan?? Hehe.. Kalau ada rezeki, alhamdulillah. :) Jom joinnnnn!!!!
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman"

salam singgah dari GA sama :)

http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-projek-april-by-syira-lokman.html

hai singgah balas blogwalking.. done follow too. hihi. all the best ye!

Salam.tq sudi singgah.. ;)

Hi mdm nissa. Tq sudi singgah. ;)

Thx hajar. Jemput join ga kte k.. ;)

salam..singgah cn.good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/giveaway-projek-by-syira-lokman.html

Assalam

Singgah sini :)

Semoga berjaya !!

xoxo
Azneyshamsuddin
www.azneyshamsuddin.com

 
Copyright © 2015 Luar TeKo - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia
Back To Top